Thursday, February 9, 2012

NEW ?

heloo STALKER ! do you mish me ? hah aku dah lama tak update ini blogg . biasalah org bekerjaya =) hey hey aku nak bagi tahu aku dah dpt gaji tau tau ! dpat berapa ? haha adelah . byak la juga bg aku budak budak niy . haha dah nak habes pon gaji aku tu . . aku buat beli fone n shop sikit >.<

aku beli SAMSUNG GALAXY Young .
murah je kodd rm438 .



tak tahu lah kat tmpat korg lg murah =) sekarang an tgah demam touch screen . aku pon nak merasa jugak . nak beli blackberry RM600 . alahai syg duit gaji aku . haha . itu je nk share . bye
terima kasih kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment