Saturday, November 26, 2011

hari yang hilang

hilang ?? huu aku exam lah . SPM WOO SPM !! semakin lama aku semakin dekat untuk melangkah pergi dari sekolah tu buat selamanya . rasa macam freedom tapi aq rase nanti aq mesti rindukan zaman persekolahan aq . aku harap hari yg tinggaal niy dapat buat zaman persekolahan aq jadi kenangan manes dalam hidup aku =) aku eppy sangat dapat berr-classmate dgn kau org . abel . diana .awin . ekin . cuada . parep . capik K . capik M . kecik . jemek . piki . azim . apis . apiq . topek . amer . hee walaupun kita 17org je tapi meriah . taklupa juga dekat buda tumpang tikah ;DD

HARI DEMI HARI _tak terasa pula dah nak hampir 9 paper aq dah jawab . MATH OH MATH . aq tahu aq jawap ntah pape  . tapi aq harap sgat dapat lulus math ==' KENAPA OH KENAPA subjek math di ajar di sekolah . AKU tak suka OHH ! TAGETT >> 5A RM100 dipetaruhkan . haha sedara , pokai lah kw kalau aq dapat 5A .

ermm apa lagi ? aku dah ngantuk niy . jam menunjukan pukul4.13 a.m . mata dah koyak tapi function ;D bukan selalu dpt cuti bagai . ermm itu jelah bingksan dari aku . HAHA takmasal

                                                                                                                              >> abby
terima kasih kerana sudi membaca :)