Monday, October 24, 2011

HARI CUTI ABBY

KALAU NAK TULES BLOG HARI HARI BOLEHH ?? >.<


haha tade keje -.- harini kan cuti . aq cuti smpai hari rabu je . korg pulak ? lau dpt cuti smpai ari jumaat untung laaa . . sekola kite tade india wakk . eh eh ade . tapi bape org je . boleh kire . . sorg je kot . . pape pun happy deepavali tok sesiapa yg sambut . . abby tak sambut ;D . cerita pasal cuti niyy . herrhh sgat bosan . . aq buat ape je ? pagi : dga mama balik aq teros bgon . aq tidur bgon pukul..... haha sebok ah . tapaya tahu . lpas bgon pagy buka pintu bilik teros mkn -.- HAHAH (aq cuci muka dulu la . pengoto siaa tak cuci muka) pastu... text buu . . kalau buu ta bgon aq ngadap lah lappy . tak on lappy pon tape . janji aq dpt tgok lappy aq dalam keadaan sehat setiap hari . hahaha . tapi selalunya buu da bgon dulu . . errr tak aci niyyhh bgon tak kejot --. kalau ptg pula aq ngadap fb . twitter . blog . kalau tak ada keje, ngadap google . haha buat ape je seh dekat google . . adolah .  bile da mghrib buu bebel suro mandi . oke aq pon mndi n solat . hah ! cita pasal solat . kalau time cuti aq ade juga skip solat . err hampehkann . . *solat tak pernah cukop kalau cuti . pastu malam smbong ngadap lappy . boleh dikatakan lappy aq on 24hours . . tggu mase meletop je . . sebek ade bantuan cooler . kalau tak mesti lappy aq dah berasap . haha da bole panggang ikan dekat atas lappy . <<oke dah ngarot . herrrmmm kalau cuti jgn cite la bile aq nak buka buku . mmg tak akan . .  t da naik sekola baru kabot cari buku . . oke kalau malam tu agak agak pukol12 . kekdg buu call . kalau tak aq terus on9 smpai ngatok . bile da ngantok . bagi bapak aq guna lappy pula . dy suka main game tgah malam . pasttu tatau lah bile dy off lappy aq . oke sebelum tidur tu hobi aq ape kw nak tahu . aq suka supper dulu . lepastu masok bilek . tutop lampu tutup pintu . capai fone . bace semua msg buu dekat inbox . haha . aq akan buat benda tu smpai aq rase mate aq dah tak boleh nak buka barulah aq tidur~ -.- zzZzZZzz

bila masa aq tolong mak aq ? aq makan ? ermm tunggu mak aq dah terjerit jerit baru aq bagon . haha aq kalau dah hadap benda niy (lappy) mmg tak hiraukan benda sekeliling . kalau buu msg . aq mesti rep lmbat . haha kekdg smpai dy msg 2x aq stil tak perasan . (mmg dasat betol aq khusyuk) haha . kalau mkn pula mmg tak tentu . selalunya maghrib aq mkn . pastu mandi then solat . . ada org kata kat aq, mkn lagy penting dari solat . haih bodo gelaa . dy cakap kalau perut kita lapa pastu kita solat . nanti tgah solat asek ingat mknan je . DA TAK KHUSYUKK SOLAT KITE . baik kita mkn duluu baru solat . haha betol juga tu . tapi taktahu lah . salah kot . heyyy entah lah !! -.- oke dah . tu je .
terima kasih kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment