Thursday, October 20, 2011

HADIAH

heyheyy nak cita niy . . oke smalam sepatotnya ada tusyen pukol2 . lepastu da nak balik tu hujan lebat pula . ckgu ckp dgn buda klas aq tak payah balik . nanti kalau balik jwbnya mmg tak dtg lah . aq mmg malas pon nak dtg ;D pastu da bunyi loceng . ape lagi segelintir buda kelas aq cabot (balik uma) termasok lah aq . HAHA <nakal niyyhh . pastu aq da rase lain mcm dkat moto aq . aq da buang gear dy tetap nak jalan . haishhh dy buat hal . mmg kekdg moto baru aq meragam mcm niy . oke then aq belok simpang uma aq . ade kereta , simpg uma aq tu kecik lpastu jln tggi dari tanah . oke kete tu tak bagi space dekat aq . aq tak sempat lah kan nak benti tepi . pastu aq pon dpt elak lah kete uh . yg tak bestnye aq tgok dpn aq ade lalang smpai ke jln . aq da tade pilihan lain . lgga jelah lah lalang tu , tetibe moto aq tegelincir dari jalan sebab hujan lebat jln licin . (tayar moto aq niy botak ke ?) mana ada seh moto baru . pastu aq hilang kwalan . moto aq tumbang . pastu aq tak ingat papelah mase otw jato tu  . aq tesada mase aq tgah teseret . jyeaahh best gela . sebek aq pkai helmet wehh . kalau tak muka aq mmg habes =) *time tu baru aq sedar helmet tu sgat beguna . korg jgn lupa pkai helmet time bwk moto oke ? >.< tgah tgah mcm tu adik aq pulak tecampak atas badan aq baru dy tegolek dpn aq . heyyy kw mcm tade tmpat lain nak landing . pastu kitorg terus bgon . aq tgok tgn adik aq da bedarah dah . moto aq jgn cita lah =((( . time tu aq risau muka aq ade pape je . (muka aset penting beb) pastu adik aq ckp muka aq oke . huh lega .  pacik yg bwk kete uh benti n ankat moto aq . pastu dy startkan moto aq . hehe aq lupa nak ckp terima kasih dekat dy . tapi tape lah . dy tu yg buat aq jadi cmniy ;D

oke lepastu aq dpt hadiah . tgn aq luka . kaki aq luka . moto aq calar balar belah kanan . cermin kanan tggal . ekzos kemek . oke selamat melihat :

ini makan dy =)



nak jadi adnan sempit lah kan kononye
ameek niyy moto GT versi calar balar
ari selasa moto niy kilat lagy . tapi skrg apa jadi =)

haha guddd ;D

ini lutot adik aq

niy tgn dy

niy pn tgn dy . .

oke tujela pic yg aq nak share =) arini aq bgon pagi je da mcm robot . nak gerak bdn tak boleh , lagi lagi leher aq . tak boleh toleh ke kiri . emm mama aq cakap kalau tak jatoh nanti tak pandai . aq pon besyukur sgat umor aq panjang =)

moral dy : korg tu bwak la moto ati ati k time hujan . jgn lupa pakai helmet . yeahh itu sgat penting . . igat tuhan =) sbab bila bila je tuhan boleh tarek nyawa kita . so jgn nak enjoy sgat lah kann . jgn jadi mcm aq dah jatoh baru nak mnyesal . nasi dah pon jadi buburr . oke bye . .


terima kasih kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment