Monday, October 10, 2011

BEBY BUU OH BEBY BUU

haha act aq pon tak tahu apa yg untungnya jadi aq .  saje je kodd tules tajok cmtu . heee arini nak tules cerita cinta . WAHHH ! haha . siapa nak baca ok teruskan . siapa yg tak suka jiwang jiwang.com niy oke dipersilakan byebye . ;D

OKE . aq nak tanya korg . kalau korg bagun pagy nak pegy sekolah tu apa korg buat ?? menguap n terus pegy bilek air ? mak kejut, tidur balik ? merengek rengek dekat mak taknak pegy sekolah ? HAHA mcm mcm . aq pula , kalau bgon bgon tu mesti dga ncet bebunyi ;D sape text ? sape text ? HAHA sape lagy baby buu lah . . dy akan bg bnde niy setiap hari beb . . 




HAHA ayat dy same je kan tiap hari . . ;D niy menunjukan yg dy tak pernah jemu nak ucap bende yg same untuk aq tiap tiap hari . kekdg kalau aq bgon dy tak bg text maksudnye dy tak sekolah lah tu . t aq balik aq bebel lah dekat dy . bende niy mcm jadi satu kebiasaan . bgon pagy bnde 1st yg aq capai . niy lah fone burok aq . HAHA . . betul lah mak aq cakap aq tak boleh hidup tanpa fone . kalau takde kedit lagy mati kutu aq . -.- kekdg kalau fone aq biol lagy lah aq badmud . semua org nak di marahnya . org 1st yg aq marah beby buu aq lah ;D oppppsss sory sory hun selalu mara mara b . maaf maaf .



 

huuu sygye dy dekat aq kan ? HAHA bukan nak gebang lah kan --' kw ade ?? dy niy jiwang lah . tapi aq suka ;D HAHA . kekdg aq rimas juga sebab dy asek ckp bende niyy je berulang kali pada hari sama . huu niy lah aq, tak tahu nak mghargai org . myb niy satu bende buruk yg mmg ade dlm diri aq sejak dulu lagyy . emm sory syg . .  b hun nak b tahu hun pon syg dekat b sebenarnya, cuma hun tak reti nak berkias kias time bercakap . bukan hun tak ikhlas ucap syg dekat b tapi hun bukan jenis org yg romantik mcm b ;) hope b tak mkn dlm lah dgn ayat hun dekat sini . hope kite panjang umur n jodoh kite kekal syg . . betul ckp b . walau ape pun terjadi kite tetap kne berusaha untuk pertahankan hubungan niyy baru lah kita boleh kekal. . n b juga ckp jgn suka dgar ckp org cite bebukan pasal b . . org yg bermulut logkang niy sebenarnya dy tak puas hati dgan kita/iri hati dgn apa yg kita ada . . tulah dy buat mcm mcm tomahan supaya kita bergaduh dgn psgan kita . myb dy ade balak tade perasaan kot . KASIHAN DY . (buu selalu nasehatkan aq mcmtu sebab aq suka dgar ckp org yg cuba nak jadi batu api . kekdg aq mara mara buu sbab bnde yg bebukan niy) buduhnya aq --'

#last : hun akan try tak cari pasal dgn b satu hari . HAHA . hun akan belajar tok hargai b . hun tana nanti b da tade baru hun nak mnyesal ==' (baru padan muka hun nanti) oke bye . iloveyousomuchashraff ! tak ada hati dekat org lain dah . saya ada hati dekat awak sorg ! awak belaja betol betol oke . . nanti dah berjaya baru boleh hidup senang dgn sy . haha dgn sy ke ? tak tahu lagy . tapi nanti kalau awak berjaya sy tumpang gembira . HOPE AWAK TAK PIKIR SGAT PASAL SAYA . TOLONG BERI TUMPUAN PADA PELAJARAN . HARAP KITA BERDUA DPT KEPUTUSAN CEMERLANG SPM NANTI . SEBAB SPM PENENTU MASA DPN KITA . BIAR AWAK JARANG TEXT SY SEKARG TAPI SELALU TEXT SAYA TAHUN DEPAN =))) . OKE GUDLUCKLOVE!!!

terima kasih kerana sudi membaca :)

6 comments:

  1. Okay now b da baca, malu boleh? Haha okay b terharu :') pape pun, b mmg ikhlas bg pape kat awk walaupun hanye satu msg tau sayangg :) Btw b beruntung dpt awk sygg. B doakan hope kite kekal samapai bile bile, insyallah ;) I want you to be mine forever bby! ILY IMY INY IWY sayangg ♥

    ReplyDelete
  2. WEEEE ~ nak malu ? alah mgade lah kann ;D hun lagy beruntung dpt bby =) syg b cinta b mkn b tido b minom b mane mane b semua b LAH ! oke tengs for everything b c d e f g ! you are my first n last beby buu ;)

    ReplyDelete
  3. Hehe okay thanks bby :') Hope satu hari nanti makan minum, pakaian n sgale bagai tntg awk b dpt jage. Hehe faham kan maksudnya? B nak kite jd psgn paleng sweetttt kat dalam dunia ni. B nak jd HERO yg paleng hebat dalam hidup awk ♥

    ReplyDelete
  4. tesengeh hun baca >.< eeii patotnya hun yg jage mkn pkai minom b nanti . haha . amboi ! tinggi cita cita . amin amin . sy nak jadi PELAKON PEMPANTU je boleh ? HAHA

    ReplyDelete
  5. Pelakon pembantu? Jadi lah HEROIN untuk b :D B jd hero, sanggup buat ape je untuk kebahagiaan heroin nya ;) hehe b taknak awk jatuh d tangan org lain ♥

    ReplyDelete