Monday, October 17, 2011

BEBY BUU II



emmm harini nak cerita pasal cerita jiwang lagy . . kalau taknak bace takpe sebab ini khas untuk beby buu aq =)

sejak belakang niy aq rase mcm hubungan aq dgn dy begoncang . yelah da setahun lebih kitorg cple . tipu lah kalau aq ckp kitorg tak penah gado . . korg tgok aq dgn dy mcm sweet je tapi... =( selalu aq lah yg cari pasal dgn dy . biasalah perempuan , nak perhatian sebenarnya =( aq taknak dy tgok perempuan lain . . aq nak dy bg perhatian 100% dekat aq sorng sebenarnya . . ye aq mmg tamak :'( .

lepas tu dy ckp ade ex dy text dy . ex dy ckp kalau aq clash dgn buu dy sggup terima buu balik . koyakk gila aq dga . . aq kenal perempuan tu . yaa kw mmg tak serik gado dgn aq dulu . . now aq bukan nak cari gado dgn kw ke ape . aq nak nasehatkan , kw jage lah bf kw baik baik . jgn lah kw mainkan bf kw sekarg mcm kw mainkan beby buu dulu . dulu dy setia dekat kw , kw cari boy lain . now aq da happy dgn dy kw sebok nak dy balik . kw mmg mmg lah ! kw jles ae ? yelah gf mana yg tak sedih kalau ade girl lain tggu bf dy . siyes aq nanges dga dy ckp bende niyy dekat aq aritu . . ase mcm tak tenang weyyhh . .  aq takot je buu get back dekat kw =(. . tapi buu ckp tak akan . oke aq percaya buu =)

kekadg aq tgok dy layan perempuan lain dekat fb aq jles juga . tapi buat tak nampak jela . kalau da ta tahan sgat mmg aq perlu berterus trang dgn dy . . sory kalau saya ada sakitkan hati awak dgn teguran saya tu . . kepada kwn kwn buu . abaikan je ayat aq niyy . korg nak kawan dgn dy , kawan lah . aqtak kesah sebenarnya . tapi yelah . perasaan cemburu tu mecemburui aq kdg kdg . huhu ;'D . saya tahu kita tak ada apa apa ikatan yg sah pun setakat niyy . . kkdg sy rasa saya tak ada hak pun nak jles =( buu saya tahu kita jauh . .  hope awak sentiasa sabar tggu saya tiap hari =( siyes saya dekat sini setia n sayang dekat awak surg =( kalau saya rindu awak sgat sgat, saya akan tgok gmbar awak smpai nanges pun ada juga . setiap malam saya akan tgok gmbar awak sebelum tidur . saya tak tahu cara apa lagi nak lepaskan rindu saya yg berguni niy . :c huh *gedik lah --' ada juga saya teringat masa kita meet dulu . herm kita heppy sgat time tu . dekat melaka , duduk tepi laut . awak genggam tgn saya . . lepastu kita nmpak tahi bintang jatuh . ee saya rasa best gelaa . 1st time tahu saya nmpak tahi bintang . dgn org yg saya sayang pulak tu . . tapi sekarg hanya tinggal knangan semata =(  org putih kata kalau nmpak tahi bintang , kita boleh buat hajat . awak nak tahu apa yg saya hajatkan ? i wish kita dpt kekal < [pgaruh budaya barat =)] . . now , saya da tade perasaan lansung dekat lelaki lain .. hope kalau panjang umur , tahun depan kita jumpa ya . saya tak sabar nak jumpa awak . saya nak awak tahu yang saya RINDU SGAT DEKAT AWAK BEBY BUU >.<

last word : andai kata kita tade jodoh atau saya pegi dulu . . saya taknak awak meratap dgn pemergian saya ='( mama kata yg hidup mesti kena teruskan hidup . . saya nak awak lupakan saya . . delete semua gmbar saya . n anggap saya tak pernah wujud dalam hidup awak selama niy . =( saya tahu susah . tapi awak mesti boleh . .<< ini dah mngarot . oke SAYA SYG AWAK SURANG NUR MUHAMMAD ASHRAF !! tiada kata lain selain saya syg awak saya syg awak saya syg awak ! hope kita kekal , n saya teringin nak hidup dgn awak satu hari nanti . . harap juga kita bedua tabah mghadapi dugaan yg dtg =( *saya tahu saya selalu tak kuat hadapi dugaan , tapi saya akan cuba . .=)
terima kasih kerana sudi membaca :)

3 comments:

  1. Sumpah, mata b berair bace entri awak :'( B terharu, sdeh pun ye. Okay, firstly b na mntk maaf kalau b ad buat awk jeles or what. Kalau pasal ex b tu, awk jgn risau. B takkan getback ke ape ke. B nak awk tau yg b syg awk sorg, takde org lain :'( B takkan buat keje bodoh tu tau. Ape yg awk rase b penah rase dulu mase ex awk kacau kacau awk dulu. B diam je tp hati b sdeh sgatt :( Okay now b nak awk tau yg b betulbetul syg kat awk, takde org lain yg hebat mcm awk. Kite kekal dah setahun lbeh kan? Alhamdulilah b dpt jage awk dgn baik. Sebelum ni paling lama awk coup pun 9bulan lbeh je kan? Tp bile dgn b dah lbeh setahun kan? B bukan nak bangge ke ape, b cume bersyukur sgat sbb dpt jage hbgn kite kekal lame sampai hari ni :') B nak ckp dekat awk, yg boleh pisahkan kite cume ajal maut je sygg :( Selagi b hidup, awk lah org yg b syg tahu. Awk sorg fham! Takde org lain dlm hati b. Awk yg petame yg penah buat b syg sampai mcm ni tau. B harap awk jugak yg terakher bg b tau :') Okay last word, sy rindu awk, rindu tgok muke awk, perangai awk, manje awk :( awk sgale galenye bg b :(

    ReplyDelete
  2. ERMM TATAU NAK CKP APA LAGY.. DAH DAH SYG JGN SEDIH OKE =)

    ReplyDelete
  3. nak menitis air mata aku baca post ni aduhh spoill menitis jugak haha dala tarikh anniversary kaurang sama dengan maa haha

    ReplyDelete