Saturday, September 17, 2011

rambot

da lame seh aq tak update blog aq niyy . .  maklom lah sebok trial . err bende yg aq nak cite niy korg dah tau dah bile tgok header blog aq . . yuppy ! rambot aq dah pendekk  . . rimaslah . tula aq ptongg (mnyesal pon ade jugak) hahaha

part 1: ari isnen aritu aq dgn membe aq g ptong rmbot dekat banda muar . eeeyekk buruk gela rmbot aq dy buat . aq yg minta suro amoi tu buat layer belakag tp tak cantekk . yg rmbot depan aq baru nak ptong senget . dy da ptong tegak . sukasuki aty dy jekann buat rmbot aq gitu ? ? pastu buda laki kelas aq ckp rmbot aq mcm LADY GAGA . ouh sheedd man ! tgok niy . . . >>



past 2 : dgn keadaan yg taK selesa dgn rmbot tu . ary rabu (pada minggu yg sama) aq dgn beberape kwn aq pegy ptong rmbot lagy . . errr 2kali siaa aq ptong rmbot  . mak aq jgn cite la . bebel non-stop sbab aq asek ptong rmbot . . dy kate membazir je . . aq pekak kan telinga dan terus kelua dgn kwn aq g ptong rmbot . kali niy g kedai lain pula . atas nasehad dan pandangan kwn aq . dyorg suro aq ptong bob style . . sbab tade care lain lagy nak buat . oke aq pon suro amoi tu ptong . NOW AQ PUAS HATI DGN RMBOT AQ. then aq ckp rmbot depan aq bole buat lagy tak . amoy tu ckp tak bole sebab pendek sgat . . OKE AQ AMEK JLN TEAKHIR , AQ SOH AMOI TU REBON RMBOT DEPAN AQ . oke selesai !



terima kasih kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment