Friday, September 30, 2011

PENGALAMAN PAHIT


HELLO STALKER !! hehe aq taknak cerita apapa sebenarnya . 
cume nak mengarot sebab aq tak tahu nak buat ape . . ermm heyy busan lah . . nak cerita apa ekk ??
cerita pasal pgalaman pahit lah . . haha aq ade 3 je pgalaman pahit

1. aku pernah terkurung dalam toilet sekolah agama . . caitt ! takod gelaa aq time tu . . da pukol5 pula tu
tapi bukan aq sorg lah . . ade beberape student lain juga . tapi nasebb lah ada pakcik tukg kebun tu
yg tolong selamatkan kitorg . (dy pecahkan pintu toilet tu) huh nasebb -.-  klau tidak sekrg aq dah jadi rangka dalam toilet / jadi penunggu toilet . HUUU seram takk . oke aq dah mgarot ;'D

2. INI dekat sekolah agame jugaa . . aq tgah rehat time tu dgn buda lelaki . .
(ala biase lah budabuda tade nafsu lagy time tu kan ? kan? rehat pon sesame . HEHE)
 lepastu ade la kwn aq main balingbaling batu.
dy main baling baling batu ke luar paga sekolah guna botol air (ala ala softball gitu) . .
tetibe ape ke musibat nye batu yg di baling landing dekat kening aq . . jyeeahhh ! now aq dah mcm samurai . .  
KENING AQ ADE PARUT WEII ! to HAZIM (nama si pelaku)
haha aq engat lagy ape yg kw buat pade kning aq mase darjah 3 kot . . BEWARE !! ;D HAHA

3. haaa yg ini takbest . . n aq paleng menyirap . . mase aq fom4 . ye tahun lepas . bende tu maseh fresh
dlm otak aq mgalahkan nak ingat fomula math . . mcm biase lah aq dtg latihan di*** b**** .
then ade surng cikgu niyy . (aq taknak lah mengaibkan cikgu tu) dy telah menampar aq padahal 
aq tak salah ape ape pun :'( (aq nak cerita pasal niy pnjang ceritanya) tapi aq pena kene tampa dgn cikgu
errr smpai skarg aq tak terima ape yg dy buat dekat aq tu .  . aq kan degil . dy tampa aq maken aq lawan .
haha LAGY DY BARAN DGAN AQ TIME TU (jahatkan aq XD . aq mmg sgaje buat mcm tu) .
 tapi sekarg aq tak wanted dgn dy lah sebab dy tak berapa cam muka aq . tapi bile aq tgok dy aq trauma . 
ERR TENGS CIKGU SEBAB BUAT AQ TRAUMA TGOK MUKE KW YG BAJET GUDGUD TU
-end-


terima kasih kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment