Friday, September 30, 2011

PENGALAMAN PAHIT


HELLO STALKER !! hehe aq taknak cerita apapa sebenarnya . 
cume nak mengarot sebab aq tak tahu nak buat ape . . ermm heyy busan lah . . nak cerita apa ekk ??
cerita pasal pgalaman pahit lah . . haha aq ade 3 je pgalaman pahit

1. aku pernah terkurung dalam toilet sekolah agama . . caitt ! takod gelaa aq time tu . . da pukol5 pula tu
tapi bukan aq sorg lah . . ade beberape student lain juga . tapi nasebb lah ada pakcik tukg kebun tu
yg tolong selamatkan kitorg . (dy pecahkan pintu toilet tu) huh nasebb -.-  klau tidak sekrg aq dah jadi rangka dalam toilet / jadi penunggu toilet . HUUU seram takk . oke aq dah mgarot ;'D

2. INI dekat sekolah agame jugaa . . aq tgah rehat time tu dgn buda lelaki . .
(ala biase lah budabuda tade nafsu lagy time tu kan ? kan? rehat pon sesame . HEHE)
 lepastu ade la kwn aq main balingbaling batu.
dy main baling baling batu ke luar paga sekolah guna botol air (ala ala softball gitu) . .
tetibe ape ke musibat nye batu yg di baling landing dekat kening aq . . jyeeahhh ! now aq dah mcm samurai . .  
KENING AQ ADE PARUT WEII ! to HAZIM (nama si pelaku)
haha aq engat lagy ape yg kw buat pade kning aq mase darjah 3 kot . . BEWARE !! ;D HAHA

3. haaa yg ini takbest . . n aq paleng menyirap . . mase aq fom4 . ye tahun lepas . bende tu maseh fresh
dlm otak aq mgalahkan nak ingat fomula math . . mcm biase lah aq dtg latihan di*** b**** .
then ade surng cikgu niyy . (aq taknak lah mengaibkan cikgu tu) dy telah menampar aq padahal 
aq tak salah ape ape pun :'( (aq nak cerita pasal niy pnjang ceritanya) tapi aq pena kene tampa dgn cikgu
errr smpai skarg aq tak terima ape yg dy buat dekat aq tu .  . aq kan degil . dy tampa aq maken aq lawan .
haha LAGY DY BARAN DGAN AQ TIME TU (jahatkan aq XD . aq mmg sgaje buat mcm tu) .
 tapi sekarg aq tak wanted dgn dy lah sebab dy tak berapa cam muka aq . tapi bile aq tgok dy aq trauma . 
ERR TENGS CIKGU SEBAB BUAT AQ TRAUMA TGOK MUKE KW YG BAJET GUDGUD TU
-end-


terima kasih kerana sudi membaca :)

Thursday, September 29, 2011

BROADBAND

nak stories about bb aq niyy . . eerrr kenapa tak mati mati padahal aq topup untuk sehari jek aritu rm5
aq topup ari sabtu haritu tp smpai sekarg tak mati mati lagy
aq pon ape lagy . sukaa gelaaa lah dpt on9 free . hahak kurang asemm .
ini lah aq da dpt free pon nak bisengiseng lagyy . . uhuuuu~
btw tengs to celcom Broadband because you give me on9 for free . ini dikatakan rezeki kann kann ?
I LOVE IT !!!!!!

terima kasih kerana sudi membaca :)

Friday, September 23, 2011

TRIAL DAH HABESSS

taip dan terus menaip . haha oke aq nak cite pasal trial spm aq yg da habes pon ary jumaat arytu . paper last aq amek paper perdagangan . ade 9 paper aq amek . BM . BI . AGAMA . SEJARAH . SAINS TERAS . GRAFIK BERKOMPUTER . MATH .  SENI & PERDAGANGAN .  huuu aq taget 3A je . ampeh an aq niy . tapi bm aq tak dpt A sbab aq sala fomat . n dy na lain aq merepek lain untuk krgan pilihan tu . siott ! penad tgn aq je tulis smpai 4page . tu sala aq juga sbab aq cuai . oke la aq pasrah bm aq ta dpt A . tgal 2paper . seni n perd yg aq taget A . hope aq dpt . dan aq juga dah dpt G UNTUK PAPER MATH . aq mmg sgat tak pndai math dri sekola rendah . hahaaa *keje sekolah math aq pon mak aq yg buatkan dri drjah 1 smpai aq darjah 6 . tula sbab aq ta pndai math . aq dimanjakan . pdn muke aq . weekkk ;p ! pastu smlm aq abes exam dakwat pen aq pon habes . . mase aq jwb paper perd dakwat pen aq da tesekat sekat . hahaa sekali aq tgok da tgal sikit . *cam nyawenyawe ikan r . sebek aq dpt habeskan tulis semua jwpan . oke oke tu jela . bye .

terima kasih kerana sudi membaca :)

Saturday, September 17, 2011

rambot

da lame seh aq tak update blog aq niyy . .  maklom lah sebok trial . err bende yg aq nak cite niy korg dah tau dah bile tgok header blog aq . . yuppy ! rambot aq dah pendekk  . . rimaslah . tula aq ptongg (mnyesal pon ade jugak) hahaha

part 1: ari isnen aritu aq dgn membe aq g ptong rmbot dekat banda muar . eeeyekk buruk gela rmbot aq dy buat . aq yg minta suro amoi tu buat layer belakag tp tak cantekk . yg rmbot depan aq baru nak ptong senget . dy da ptong tegak . sukasuki aty dy jekann buat rmbot aq gitu ? ? pastu buda laki kelas aq ckp rmbot aq mcm LADY GAGA . ouh sheedd man ! tgok niy . . . >>



past 2 : dgn keadaan yg taK selesa dgn rmbot tu . ary rabu (pada minggu yg sama) aq dgn beberape kwn aq pegy ptong rmbot lagy . . errr 2kali siaa aq ptong rmbot  . mak aq jgn cite la . bebel non-stop sbab aq asek ptong rmbot . . dy kate membazir je . . aq pekak kan telinga dan terus kelua dgn kwn aq g ptong rmbot . kali niy g kedai lain pula . atas nasehad dan pandangan kwn aq . dyorg suro aq ptong bob style . . sbab tade care lain lagy nak buat . oke aq pon suro amoi tu ptong . NOW AQ PUAS HATI DGN RMBOT AQ. then aq ckp rmbot depan aq bole buat lagy tak . amoy tu ckp tak bole sebab pendek sgat . . OKE AQ AMEK JLN TEAKHIR , AQ SOH AMOI TU REBON RMBOT DEPAN AQ . oke selesai !



terima kasih kerana sudi membaca :)