Thursday, August 25, 2011

TENGS TO PEMINAT (hahaaperasan)

nakk post nakk post ! heheh tade pape nak post sebenarnya , tp disebabkan aq dah lame takk update blog aq niyy , jadi sekarang aq nak cerita ! 

 


nampak tak ? nampak takk ? ? hehehh act aq nak ckp pasal kad raye yg aq dpt taon niyy . . bnyak takk aq dpt ? ;D korg ade ? tade kann ? ? jlez tak ? haha (ngarotngarot je kan) wlaupon skarg zaman modenn , tp gune kad raye untuk buat ucapan juga yg best kann . . ? sury lah kawan aq takk dpt nakk reply kad raye korg . kejamnya aq . haaha tp nanti aq tag kad raye aq buat khas untokk korg dekat febby ya ! =)


 ini pula kad raye from ma bestie Abel Xheer . . hehe wlaupon dy tulis ngarot ngarot je dlm niy . tp aq tetap suke kad dy ;D . tengs weh ! *tak pernah pernah kw bg aq kad raye . (mcmadeapeapeje) hehee . aq suke kad kw kawan sebab ade tules bnyak maaf . hehehh *kw mmg bnyak dose kat aq ;pp (memaen je) . . tengs leii ~



terima kasih kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment