Tuesday, August 9, 2011

sury syg

semalam . . aq tak larat gelaaa sbab aq demam . . so lpas alek sch aq lepak habes . then aq pon tak larat la nak text dgn ashraff sbab pale aq pening , ,  aq puase lg . .;D aq pon ckp nan dy aq nak tido . . pastu aq bgon tido aq teros buke =) . nak dijadikan cerita , lepas buke si dy text lah aq . . *dy niy mmg taley berengang dgn aq wlaupon sekejap ==' (kenape ntah) . dy sent niy :"bby . . :)" . aq yg jahat pon rep lah :"ashraff sarah(tu name betol aq) pengsan , niy mak dia" . . aq engat dy tak percaya tau . . then dy balas :"habes skarg dy dekat mane makcik" hahaa ketawe menari nari aq time tu . . *apela aq niyy . dah saket saket pon nak knekan org . . then aq rep:"dy dekat hospital. makcik pon tak tahu kenapa" . . dy balas :"makcik pon kat sane ke ? kalau dy sedar , bg tau sy makcik . sy risau" . . haha pastu aq bg tau aq tipu je . . dy ckp dy dah mcm ape dah time tu . . dy da risau gelaa . . haha bby hun mintak maaf pasal semalam . jahat kan hun niy . . (mesti b rase nak tolak je hun dri tingkat 100) hahaa . baru lah aq tau yg dy niy syg gelaagela at aq =( tp aq selalu buli dy n buad dy sedih . kejamnye aq , now hun da percaya dekat bby 100% . hun pomis akan syg b smpai aher hidop hun . . iloveyou ashraff n sury again . end .
terima kasih kerana sudi membaca :)

1 comment:

  1. Hmm takpe , now huny da tau kan kenape b risau kat hun ? B sayangg hun tau , b tana jd pape kat hun :(

    ReplyDelete