Monday, August 29, 2011

Thursday, August 25, 2011

TENGS TO PEMINAT (hahaaperasan)

nakk post nakk post ! heheh tade pape nak post sebenarnya , tp disebabkan aq dah lame takk update blog aq niyy , jadi sekarang aq nak cerita ! 

 


nampak tak ? nampak takk ? ? hehehh act aq nak ckp pasal kad raye yg aq dpt taon niyy . . bnyak takk aq dpt ? ;D korg ade ? tade kann ? ? jlez tak ? haha (ngarotngarot je kan) wlaupon skarg zaman modenn , tp gune kad raye untuk buat ucapan juga yg best kann . . ? sury lah kawan aq takk dpt nakk reply kad raye korg . kejamnya aq . haaha tp nanti aq tag kad raye aq buat khas untokk korg dekat febby ya ! =)


 ini pula kad raye from ma bestie Abel Xheer . . hehe wlaupon dy tulis ngarot ngarot je dlm niy . tp aq tetap suke kad dy ;D . tengs weh ! *tak pernah pernah kw bg aq kad raye . (mcmadeapeapeje) hehee . aq suke kad kw kawan sebab ade tules bnyak maaf . hehehh *kw mmg bnyak dose kat aq ;pp (memaen je) . . tengs leii ~



terima kasih kerana sudi membaca :)

Saturday, August 20, 2011

yehaa kau dah jadi milik aku


today aq nak cite pasal jam g aq nak tu . huhu ahernya aq dpt jugaa . tp kaler laen pula aq beli ;D . mane aq dpt duit ? ? haha mak aq lah yg sponserrr  . . *da mcm artis pula aq niy maen sponser sponser ;p . . suke gelaa aq . hahaa . tu je aq nak gebang . . bye (",)v
terima kasih kerana sudi membaca :)

Sunday, August 14, 2011

kw akan jadi milik aq


kali niy aq nak cite pasal jam yg aq nak beli . . huuu kalau aq dpt bodek mak aq dlm mase tedekat niy , jam niy akan jadi milik aq ;D kalau tak lepas raye lah baru aq ade duit nak beli benda alah niy . . (t da raye kan dpt duit raye) heheh . ntah lah . sejak abg aq tnjokan jam yg dy jual , mate aq tetarik dgn odm niy berbanding G-SHOCK . sbab G-SHOCK da rmai yg pakai . . abg aq kate odm blom rmai yg beli . huhuu . wlaupon abg aq jual jam , tp dy dekot ouh . dy kate kalau nak beli . tade nak free . bnyak cantik kw ;D *mmg aq cntik ape . haha tp tak bnyak ah . tp aq dpt murah lah. kalau sesape nak beli jam boleh add abg aq VINIL OPIE dekat fb . . (haha promot abg ;D)


terima kasih kerana sudi membaca :)

Saturday, August 13, 2011

now apa pulaa :'(

huhh lpas aq baik dmam tlinge aq ade prob pula . . memula time aq bgon pagy , tlinge kanan aq rase cam tesumbat tp tak pekak . ntah la susa nak terangkan , aq je yg dpt rase . then tak lame lpastu tlinge kanan aq sakit gelaa . . aq tak tahan gela . . tp aq tetap pegy sch . . tp mase smpai tu aq da ta tahan sgat smpai aq nanesh at sch . membe aq sume tnye knape , tp aq da tabole nak ckap pape time tu . then aq tepon mak aq nak balik . tp mak aq ckp tapaya balik . . sebek masetu ari jumaat , aq balik pkol 12 . then lepas balik sch tu call ASHRAFF , aq nanges lagy *ngengade*.  aq tggu abg aq balik dri solat jumaat aq teros pegy hospital . . huh dokter kate panas dalam . sbab aq baru baik dmam . then tahi tlinge aq keras . . so dokter bagi ubat titis n vitamin . .n ade lg pil sakit tekak n pil selesema . . then telinge kanan dah oke lpastu telinga kiri pula buat hal . . now telinga kiri aq pekak . . hermm korg doakan aq cepat sembuh ye . amin =(
niy ubat untok cairkan tahi telinga n vitamin

 niy ubat saket tekak

 ubat niy aq tak usikk lagy sbab niy panadol

niy ubat selesema

terima kasih kerana sudi membaca :)

Tuesday, August 9, 2011

sury syg

semalam . . aq tak larat gelaaa sbab aq demam . . so lpas alek sch aq lepak habes . then aq pon tak larat la nak text dgn ashraff sbab pale aq pening , ,  aq puase lg . .;D aq pon ckp nan dy aq nak tido . . pastu aq bgon tido aq teros buke =) . nak dijadikan cerita , lepas buke si dy text lah aq . . *dy niy mmg taley berengang dgn aq wlaupon sekejap ==' (kenape ntah) . dy sent niy :"bby . . :)" . aq yg jahat pon rep lah :"ashraff sarah(tu name betol aq) pengsan , niy mak dia" . . aq engat dy tak percaya tau . . then dy balas :"habes skarg dy dekat mane makcik" hahaa ketawe menari nari aq time tu . . *apela aq niyy . dah saket saket pon nak knekan org . . then aq rep:"dy dekat hospital. makcik pon tak tahu kenapa" . . dy balas :"makcik pon kat sane ke ? kalau dy sedar , bg tau sy makcik . sy risau" . . haha pastu aq bg tau aq tipu je . . dy ckp dy dah mcm ape dah time tu . . dy da risau gelaa . . haha bby hun mintak maaf pasal semalam . jahat kan hun niy . . (mesti b rase nak tolak je hun dri tingkat 100) hahaa . baru lah aq tau yg dy niy syg gelaagela at aq =( tp aq selalu buli dy n buad dy sedih . kejamnye aq , now hun da percaya dekat bby 100% . hun pomis akan syg b smpai aher hidop hun . . iloveyou ashraff n sury again . end .
terima kasih kerana sudi membaca :)

hye . . today aq demam pula ==' . . td at sch dah rase tak sedap badan =( . ermm esok tak sekolah la aq jwbnye . . =( dlm demam demam niy pon aq maseh kuad untukk berpuasa . . dengan alasan malas nak ganti puasa .
terima kasih kerana sudi membaca :)

Monday, August 8, 2011

oh MG


tgok lukisan aq pon korg dah tahu aq nak tulis ape kann . ERRR kenapela aq niy asek dpt sakit aje . . ==' . aritu sakit gg n now selesma . . hidong gatal ouh . . mcm nakk cabot je idong niyy ltak dlm ice box . . sejak smlm lah aq dpt selesema . .  time aq mandi aer masok dlm hidong , lepastu hidong mcm rase laen dan teros dpt selesema . . end . :'(

terima kasih kerana sudi membaca :)

Friday, August 5, 2011

SEMPURNA

NOW aq nak membebel pasal kerja kursus aq . heheh da siap laaa ! ! lege aq . tp ckgu suro tacap tacap sikit . kalau takk sebelum niy . selagi takk siap . selagi tu kene ugot , kene bebel . huh ganas cikgu zaman sekarg niy . . hehe ;D *kalau cikgu bace mintak sory yee . .


hah ! niy la keje kusus seni aq yg sempurna tu . 
 
 niy aq punyee 

yg biru tu membe aq punye cikgu letak kerja dy ranking petama
 n aq yg ke-2/18org . . kire oke la kan

act haa . . kitorg dipakse mgambil tajok pasal pembungkusan makanan . . so niy la hasilnya . *alaaalaa potato chips g2 . tp kitorg buat pasal ubi (kerepek ubi)



niy pulaa hasil kerja kusus grafik aq :



emm due gmba niyy aq snap mase aq baru siap lukis . 
yg da siap gerak nanti aq recod takpon aq snap je pic yeahh !




terima kasih kerana sudi membaca :)

Wednesday, August 3, 2011

BULAN RAMADHAN


Assalamualaikum ,
post aq kali niyh sekadar nak mgucapkan selamat menjalani ibadah puasa ;) to kwn kwn aq yg beragama Islam . 


hope yg lelaki tu dpt puase cukop yeaahhh , kawal lah nafsu anda kepada makanan n minuman . hehee 
sekejap jehh da puase kann . . nanti pejam celik dah nakk raye pulaa . . aiisehhh ~ Tu yg aq takk sabar tu :D 
eee apelah aq niyy menyanyah lebihh . haha oke -end-

terima kasih kerana sudi membaca :)