Monday, July 11, 2011

EXAM DAH MARI

stiap pelajar tidak terlepas dgn perperiksaan . . err oke jum dgar abby bercerita ;D


huh . ujian bulanan 3 tak lame lg . grr aq baru na goyang kaki mcm anak raje --' mid year aru je lepas . . aq dgn tak study mcm mane na exam niy . . hehe klau tiap kali ujian pon aq tapena study . . selak buku jer tp ta bce . . luluz jugak . . hhah kire oke jugak la aq . . *bukan na belagak ye . . saje na menunjuk . haha . .

huh kite bebalik pasal ujian . .huh mcm mane niyy ==' . aq ad jugak tanamkan niat na belaja besunggoh sunggoh tp tu sume HANGAT HANGAT tahi ayam aq . .*niy la org mlayu , CERITA LEBIH SUDU DARI KUAH ! hahaha . aq la tu . .



taon niy jugak aq akan menghadapi ujian besar Sijil Pelajaran Malaysia *SPM . aku tak bersedia lagy. . herrgghh kan best kalau bole tiru mase ujian . haha bodohnye aq pikir mcm tu . . ;D cikgu aq ckp kalau na periksa same je mcm kita na pegy perang . . kne bwk bom . senapang . dan jet pejuang . . haha baru lah boleh menang ! same la mcm periksa . . kite kne study barulah bole lulus dgn cemerlang . . jyeeaah ! ! tp aq niy di ibaratkan mcm ORG MLAYU DULU DULU . . na pegy perang hanya berbekalkan keris , berbaju kurung dan kaen batik . haha org g perang pakai baju berperisai . . . . tula , sebab aq study cincai cincai , , org kate ASAL BOLEH . . 



dgan aq asek ta luloz math . . kenapelah aq sangat tak pandai mengira . T.T heyy ape pon tak boleh lah . *kan best kalau matapelajaran math ta ujud dlm dunia niyy . haha kita hanya menggunakan sistem bater (pertukaran barang dgn barang) . . haha aq niy sangat suka berfantasi lah . . tp habok tade . . *last - aq rase aq kene asah parang , isi minyak jet , isi peluru senapang , beli bom bebanyak mulai sekarang . . HUH NOW AQ DA BERSEMANGAT NA BERPERANG ! ! yeeaaameeh !

terima kasih kerana sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment